2810222261, 2810344630 6977444438 Ηράκλειο / Κρήτη
 
Μείγματα βάφλας
για καφετέριες, ξενοδοχειακές μονάδες - Κρήτη

Η εταιρεία μας MiltcoGroup με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται εδώ και 37 χρόνια στο χώρο των αντιπροσωπειών και διανομών τροφίμων & ποτών για τη  εστίαση. 
 
Η εταιρεία μας εξοπλίζει επιχειρήσεις όπως καφετέριες, ξενοδοχειακές μονάδες κ.α. με μείγματα βάφλας της εταιρείας Golden Malted καθώς και με μηχανές ψησίματος τις οποίες σας τις προμηθεύουμε με χρησιδάνειο. Ακόμα σας προσφέρουμε διαφημηστικό προωθητικό υλικό, πλήρες service των μηχανών & εκμάθηση χρήσης, αλλά και κάθε πληροφορία στην παρασκευή της βάφλας, γλυκιάς ή αλμυρής και των τρόπων σερβιρίσματός της.
 
Η εταιρεία μας MiltcoGroup αποτελεί τον αντιπρόσωπο σε επίπεδο Κρήτης της γνωστής αμερικανικής Golden Malted. Τα μείγματα βάφλας της Golden Malted παράγονται από το 1937 με συγκριτικά τους πλεονεκτήματα την απίθανη γεύση, τη μοναδική παρουσία και το εξαιρετικά εύκολο ψήσιμο. Το 1937 η Golden Malted ανέπτυξε την πατενταρισμένη συνταγή για το πρώτο βελτιωμένο αλεύρι του κόσμου, που σε συνδυασμό με θρεπτική βύνη κι ένα μυστικό μείγμα από υπέροχα αρωματικά αποτελούν τη βάση για τις φημισμένες βάφλες της, έχοντας κερδίσει πληθώρα ειδικών βραβείων και επαίνων.
 
Προϊόντα
 

Waffle bites - 5 σχέδια σε 1!!! 
Ένα νέο προϊόν βάφλας 
 
- Νέο, τραγανό snack βάφλας
- Μπορείτε να δημιουργήσετε 5 σχέδια βάφλας, με 1 μόνο πλάκα
- Φρεσκοψημένο, ελαφρύ και νόστιμο
- Με δυνατότητα σε γεύσεις, κλασικό, βατόμουρο, σοκολάτα, μήλο-κανέλα, μπανάνα - φιστίκι κτλ
- Απεριόριστοι γευστικοί συνδυασμοί με τη δική σας φαντασία, παγωτό, πραλίνα, φρούτα, σιρόπια κτλ
 

Σιρόπια για βάφλες
 


Η εταιρεία μας MiltcoGroup δραστηροποιείται στην τοπική αγορά της Κρήτης και βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών, αναγνωρίζοντας τις πολυποίκιλες ανάγκες της εστίασης και προσφέροντας προϊόντα άριστης ποιότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Λεωφόρος Ικάρου 80, Ηράκλειο - Κρήτη
Τηλ: 2810222261, 2810344630 Κιν: 6977444438 / ΜΙΛΤΟΣ ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ